keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

WHITE AND SILVER









Jo pitkään olen kuvissa näkyvää IKEA:n Ektorp tullsta nojatuolia halunnut, mutta silti jokaisen ikeareissun jälkeen se on jäänyt edelleen vain haaveeksi 140euron hintansa vuoksi.  Eilen iltapäivällä facebookin etusivua selaillessa bongasin nettikirpparilta sellaisen tosi halvalla(20€) ja kaikenlisäksi myös oikean värisenä! Vielä samana iltana pääsimme hakemaan tuon ihanuuden kotiin. 
Päälliset tuolissa olivat erittäin hyväkuntoiset ja täysin tahrattomat pesun jälkeen, mutta joskus tarvittaessa nojatuoliin saa ikeasta ostettua vaikka minkä värisiä uusia päällisiä. 
Nojatuoli löysi nopeasti paikkansa huoneesta sängyn vierestä ja pääsi heti käyttöön. 
Myös aikaisemmin tekemäni LOVE tyynynpäälinen ja muutama kuukausi sitten H&M:ältä ostettu paljettityyny saivat vihdoin oman paikkansa nojatuolista.
Silmälasitelineenä tällähetkellä toimiva lasi on  myös omaa designia ;), kun liimasin kuumaliimalla hopeista palloketjua vanhaan jälkiruokakulhoon.

Huomenna olisi vielä jatkaa näitä ''DIY projekteja'' maalaamalla neljä vanhaa kullanväristä kehystä kromimaalilla ja vaihtaa niiden maisemakuvat pois! Saas nähdä miten onnistuu!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti