tiistai 24. helmikuuta 2015

going mad... with clothes






Tähän se hiihtoloma sitten päättykin, ja juuri ''sopivasti'' hirveeseen flunssaan..  Kuumetta ei taaskaan mutta jo kolmas kerta tälle talvelle kun sairastun. Onneksi tämä jokatalvinen kierre loppuu yleensä aina siihen kun ilmat alkavat kunnolla lämpenemään, eikä kengät ole kokoajan litimärät loskasta. Nyt oon kyllä kaikkeni tehnyt että parantuisin viikonlopuksi ihan täysin. On syöty valkosipulia enemmän kun laki sallii, juotu väkisin raakaa rommia, puhallettu pulloon ja höyryhengitetty. 
Jos ei noilla, niin ei sitten millään! 
Huomenna jatkuu mun opiskelu kuitenkin, vaikka sitten vain särkylääkkeiden voimalla.



Koin äsken jonkun hetkellisen sekoamisen kun näin ton mekon nellyn sivuilla selaillessa valmistujaisiin mekkoa. Tämä mekko ei valmistujaisissa päälle kyllä pääse, mutta en vaan voinut vastustaa tota väriä ja kimmellystä ja kaikkea, joten nopeasti sitä enempää miettimättä klikkailin sen ostoskoriin ja vahvistin tilauksen
IHANA!! (ja vielä puoleen hintaan!!)
Toivottavasti vaan yhtä ihana päällä ja tulisi käyttöön, eikä joutuisi palautukseen. 
Paljettimekkoja löytyy entisestään jo turkoosi ja pinkkioranssi, mutta tälläinen shampanjan värinen yksilö vielä puuttuu ;) Omia synttäreitäkään ei ihan lähiaikoina juhlita, joten mulla on vähän tekosyyt loppu tän ostamisen puolusteluun.. mutta eikai naisella ikinä ole liian paljon vaatteita... vai onko?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti