perjantai 26. joulukuuta 2014

Christmas in Estonia Tallinn




Tänä vuonna vietettiin perheen kanssa hieman erilainen joulu, mutta ei voi muuta sanoa kun että kyllä kannatti! En sinänsä ole ikinä ollut mikään erityinen jouluihminen, mutta kyllä tuolla vanhankaupungin jouluhulinoissa tarttui joulumieli yhteen jos toiseenkin vähemmän jouluihmiseen!

Laiva lähti lipumaan helsingistä jouluaatto aamuna 10.30 kohti tallinnaa. Koska sielä päässä oli kaikki kauppakeskukset vielä normaalisti auki, meni muutama tunti ensin siinä shoppaillessa, 
ja amarillossa mojitoja juodessa. 
Täytyy kyllä myöntää että noin en ole ikinä jouluaaton aamupäivää viettänyt.  

Yövyimme 2 yötä  vanhankaupungin lähettyvillä olevassa hotel l'ermitage:ssa.
Aikaisempiin hotellivalintoihin verrattuna tämä oli kyllä kaikista paras valinta! Ainut miinus oli aamupalapöydän suppea ruokavalikoima. 


2henk classic huone



   Kun vihdoin maltoimme mennä hotellille, huilasimme hetken ja laittauduimme valmiiksi illan jouluruokailua varten. Juhlakuohuvatkin tuli nautittua! 
Pöytävarauksen olin tehnyt raatihuoneentorin vanhanajan ravintola maikrahviin.






Koko joulupyhien ajan tallinnassa on raatihuoneentorilla Joulumarkkinat, josta löytyi monenmoista käsityötä niin vaatteista joulukuusenkoristeisiin asti. Myös pakkasessa sai ostaa hehkuviiniä tai glögiä lämmikkeeksi. Vanhassakaupungissa oli todella paljon ihmisiä myös jouluaattona, joten joulufiilikseen oli helppo päästä!





   Erilainen hetkenmielijohteesta toteutettu joulukokemus, mutta erittäin positiivinen sellainen! 


<3: Joanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti