sunnuntai 19. lokakuuta 2014

ESTONIA 2014




Kuten otsikosta voi jo arvata, syysloman viimeinen lauantai meni pikkuserkku Hennan kanssa päiväristeilyllä tallinnassa pyöriessä. Yhtä ahdistelevaa miestä lukuunottamatta reissu sujui tosi hyvin, ja vaikka maissaoloaikaa meillä oli n.10h, niin aika ei käynyt pitkäksi, ja oli mukavaa kun kerrankin ei tarvinnut juosta kaupasta toiseen ja siitä suoraan takaisin laivaan. 

Syömässä käytiin Vapianossa (ensimmäistä kertaa) suoraan laivasta ulos pääsyn jälkeen,
 ja ei voi muutaku kuin kehua!
Mahtava idea että ruoka tehdään kirjaimellisesti metrinpäässä asiakkaan edessä, ja kaikki ruokaan lisättävät juustot, pastat ja yrtit saa päättää itse. Myös tuorepasta tehdään keskellä ravintolaa kaikkien asiakkaiden nähtävillä. Kovasta ruuhkasta ruuhkasta  huolimatta jonotteluun ja ruuan käteen saamiseen meni noin 15-20 minuuttia. Eli ei siis lainkaan huono paikka jos nälkäisenä tyytyy usein hesburgeriin ja muuhun pikaruokaan (ding ding ding täällä yks syyllinen)
Ruuan hinnastakaan ei voi valittaa ruuan mausta puhumattakaan, koska todella iso annos pasta carbonaraa ja yksi coca-cola maksoi yhteensä 8€!

Ruuan jälkeen alkoi armoton shoppailukierros, jonka tuloksena kotiin tulikin mukana
bb-voide, makeupstoren glitter eyeliner, dependin meikkisivellin, PIMEÄSSÄ HOHTAVA KYNSILAKKA! (mahtava 2 € löytö halloweenin lähestyessä), siipikorvikset ja kuvasta puuttuva villapaita. Ehkä näillä taas pärjää muutaman hetken!

Maanantaina juttua ripsipidennyksistä!

<3: Joanna
Lopussa sonjasta muutamapäivä sitten otetut kuvat.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti