sunnuntai 28. syyskuuta 2014

lazy sunday.. or not




Mä niiiiin rakastan sunnuntaita kun voi vaan olla eikä tartte tehdä mitään. Tai niin mä ainakin luulin viettäväni tän sunnuntain kunnes heräsin kello 8 siihen kun pienin noista tytöistä itki ja siltä tuli verta nenästä ku joku tsunami. No siinä sitten tyrehdytettiin sitä tunnin verran, jonka jälkeen ei tadaaa ylläri ylläri saakkaan enää unta. 
Mutta taas kerran ehkä ihan hyvä että heräs kerranki aikasin, ettei mee koko päivä sitte vahingossa siihen ku nukkuu. Oltiin sitten aamupalan jälkeen niin ahkeria ja siivottiin koko asunto, ja pesin varmaan miljoona koneellista pyykkiä ja astioita. Joo luit oikein, MINÄ joka vihaa siivoomista yleensä yli kaiken (sain tilapäisen aivovaurion) siiivosin ihan ihan oikeesti!
Sen jälkeen väkersin vielä jennalle geelikynnet, kun oli niitä tosi kauan multa jankuttanut.






Viime keskiviikkona sain vihdoin aikaseksi maalattua kauan havitellun liitutauluseinän, ja ton projektin toteuttamisessa kesti siks, että en uskaltanut tehdä sitä aluksi koska en ostanut kaupasta valmista liitutaulumaalia, vaan päätin tehdä sen itse.
Ohjeet täältä: tee-se-itse-liitutaulumaali

Loppujen lopuksi se kyllä onnistu suht hyvin. Saumalaasti ois ehkä pitänyt sekoittaa paremmin maaliin, koska seinässä on muutamia paakkuja, mutta ei mitään kauheen silmään pistävää! 

mission accomplished!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti